Tack vare forskningen i Playtime/ Socialtime har vi i Järfälla fått möjlighet att genomföra vårt lokala projekt ”LOS – tid för lek och samspel”

Vi startar upp andra omgången med tio nya grupper. Vi har haft introduktion tillsammans med rektorer och arbetslag via Zoom, där vi berättade om materialet och forskningen. En förskollärare från SKOLFI- projektet berättade om sina upplevelser i genomförandet samt hur det utvecklat både hennes fokusbarn och stödjarbarn.

I Järfälla har nu femton förskolor med flera avdelningar fått tillgång till materialet och flera är nyfikna på att starta nya grupper. En förskollärare sa ”detta är ett superbra material för att arbeta med att utveckla barns samspelsförmåga”. Vi i Järfälla tycker det är spännande att få vara med i SKOLFI- projektet och samtidigt kunna genomföra vårt lokala arbete med dessa lekinterventioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.